Termeni si Conditii

Cafestar.ro este un site care expune informatiile in mod gratuit tuturor celor care au nevoie de ele. Utilizarea siteului presupune acceptarea termenilor si conditiilor care urmeaza si acceptarea faptului ca toate materialele de pe site reprezinta strict punctul de vedere al autorilor.

Politica linkuri afiliate:

Unele articole vor contine linkuri afiliate care duc catre anumite magazine online. Pentru achizitiile facute de voi prin intermediul acestor linkuri, noi vom primi un comision de aproximativ 5% din valoarea produsului fara TVA. Este important de retinut faptul ca achizitia printr-un link de afiliere nu influenteaza in nici un fel pretul de achizitie al produsului.

Daca din orice motive nu esti de acord cu acest lucru ai doua optiuni:

  1. Daca ai dat click pe vreounul din linkuri: mergi in setarile browserului tau, sterge cache-ul, mergi in pagina magazinului dorit, cauta produsul si fa achizitia. O metoda mai simpla ar fi sa faci achizitia cu alt browser.
  2. Daca nu ai dat click pe un link afiliat: cauta produsul dorit pe GOOGLE sau direct in pagina magazinului de unde doresti sa-l achizitionezi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.