Static Cali Classic Espresso

Static Cali Classic Espresso

1 decembrie 0 comments
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 25.11.2019

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Locatie: Chino, California

Loc de origine: Etiopia, Columbia

Nivel de prajire: Mediu- Usor

Consistenta: 9/10

Aroma: 9/10

Gust initial: 9/10

Gust rezidual: 8/10

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Cu lapte: 9/10Static Cali Classic Espresso

Prima impresie: Evaluat ca espresso. Profund si cu un gust bogat de tarta dulce. Ciocolata neagra, coaja de portocale rosii, radacina de lemn dulce, mango uscat, seminte de chiment, atat in aroma, cat si in ceasca. Senzatie cremoasa. Tonuri de cacao dulce pe termen scurt si chimen si radacina de lemn dulce pe termen lung.

Note: Un amestec de cafele Arabica din Etiopia si Columbia, toate fiind procesate prin metoda umeda sau “spalata”, ceea ce inseamna ca pielita fructului si pulpa au fost indepartate de pe boabe imediat dupa recoltare si inainte de coacere.

Compania Espresso Republic, infiintata in anul 2010, este specializata in gasirea unor boabe de cafea de calitate si prajirea lor in loturi mici, atat pentru retail, cat si pentru vanzarea engros catre clienti.

Linia de baza: Un amestec foarte dulce si intepator de espresso, convingator in tonurile sale condimentate ( chimen si radacina de lemn dulce) si o structura echilibrata de dulce si savuros.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.