Ce sa comanzi de la Starbucks

Ce sa comanzi de la Starbucks

3 aprilie 1 comment
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 21.01.2020

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Odata un loc creat in jurul cafelei, Starbucks a intrat de acum serios si in lumea mancarii. Din moment ce exista un Starbuck aproape pe fiecare strada, este un loc bun sa iti iei ceva de mancare.

Jenna Braddock iti recomanda fie Protein Bistro Box: un ou fiert tare, felii de mar, struguri, branza cheddar alba si paine cu unt de arahide (460 de calorii, 24 de grame de grasime, 7 grame de grasime saturata, 40 de grame de carbohidrati, 23 de grame de proteine si 530 de mg de sodiu) sau BBQ Chicken Bistro Box, care vine cu un Power Slaw, facut cu broccoli, kohlrabi, morcovi, sfecla,varza de Bruxelles, kale si cicoare rosie intr-un dressing cu iaurt si lime, plus felii de mar si morcovi. (420 de calorii, 16 grame de grasime, 4,5 grame de grasime saturata, 49 de grame de carbohidrati, 22 de grame de proteine, 930 de mh de sodiu).

Citeste si articolul despre cea mai buna cafea de la Starbucks

Braddock, un nutritionist sportiv, apreciaza cum aceste optiuni iti ofera o masa echilibrata, centrata pe proteine curate, cu niste fructe si legume. Totusi, “in timp ce nu exista nici o problema cu a avea produse delicioase de patiserie si un mocha mare din cand in cand, eu nu as califica aceste meniuri ca fiind cea mai buna optiune de mic dejun pentru a te alimenta cu energie pentru tot restul zilei”, a adaugat ea.

starbucks

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. CoffeMan
    #1 CoffeMan 25 septembrie, 2019, 22:47

    Nota, si sa te duci intr-o cafenea adevarata 🙂

    Reply this comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.