
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini-Me KP1201
Espressor Automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1253
Review Cafetiera Heinner Essentials HCM-1200D
Espressor Krups K2 XP521030
Cafetiera Russell Hobbs 18504-56
Cafetiera Heinner Aroma 220
Bosch Tassimo Suny TAS 3203
Cafetiera Philips HD7546
Cafetiera Electrolux EKF3240
DeLonghi ECO 310 ICONA
Cafetiera Russell Hobbs 14741-56/80
Espressor Studio Casa Delicia Combi
Tips & Tricks
Black Latte Reshape – Shake pentru slăbit 10 kilograme in 2 luni
Black Latte este o bautura pentru slabit, foarte similara a si idee cu alte cateva despre care am scris anul trecut (ma refer la ineputul anului trecut). Diferit fata de ele si foarte interesant in acelasi timp, mi se pare
Read MoreCe sa comanzi de la Starbucks
Odata un loc creat in jurul cafelei, Starbucks a intrat de acum serios si in lumea mancarii. Din moment ce exista un Starbuck aproape pe fiecare strada, este un loc bun sa iti iei ceva de mancare. Jenna Braddock iti
Read MoreObtine crema de lapte perfecta pentru cafea
Procesul de obtinere a cremei de lapte este unul prin care se obtine ceea ce este cunoscut ca “spuma de lapte” care, in realitate este mai mult o crema. In acest articol o sa va spun cateva trucuri pentru a
Read MoreStatic Cali Classic Espresso
Locatie: Chino, California Loc de origine: Etiopia, Columbia Nivel de prajire: Mediu- Usor Consistenta: 9/10 Aroma: 9/10 Gust initial: 9/10 Gust rezidual: 8/10 Cu lapte: 9/10 Prima impresie: Evaluat ca espresso. Profund si cu un gust bogat de tarta dulce.
Read MoreSistemele de macinare a cafelei pentru espresso
Majoritatea macinatoarelor comerciale sunt construite pentru macinarea prealabila, cu camerele de dozare tot timpul pline astfel încat barmanul trebuie doar sa tragă levierul o data sau de doua ori pentru a doza cantitatea necesara. Acest sistem este foarte rapid și
Read MoreCum evaluezi o rasnita de cafea?
Cineva careface 2-3 cafele pe ora, probabil nu va observa diferența dintre diferitele macinatoarele de calitate. Un barman, de asemenea, are și luxul de a folosi metode consumatoare de timp, cum ar fi Weiss Distribution Technique pentru a compensa O
Read MoreMacinarea cafelei pentru espresso
Macinarea este procesul de fracturare al boabei de cafea în particule foarte mici. Scopul macinarii este pentru a crește cantitatea de cafea solida ce este expusa la lichidului extractor. De ce espressorul necesita o macinare foarte fina? Un espressor de
Read MoreManual Utilizare Tchibo Cafissimo Classic PDF
Aveti mai jos manualul de utilizare pentru espressorul Tchibo Cafissimo Classic Un review pentru varianta Silver puteti citi aici câte stele merită? (1 – minim , 5 maxim)
Read MoreManual Utilizare Breville Prima Latte VCF045X-01 PDF
Am atasat mai jos manualul de utilizare pentru Breville Prima Latte VCF045X-01 in format PDF. Nu l-am pus mai de mult deoarece chiar nu ma asteptam ca Breville Prima Latte VCF045X-01 sa prinda atat de bine la public si atatia
Read More