Gaggia Unica GES-UNIC-01

Gaggia Unica GES-UNIC-01

30 martie 0 comments
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 26.05.2020

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Atunci când vine vorba de modalitatea de a prepara cafeaua, gusturile și preferințele nu se discută. Unii sunt mai tradiționali și preferă cafeaua făcută la ibric, alții, oameni contemporani, nu se pot despărți de cafeaua făcută la un espressor precum Gaggia Unica GES-UNIC-01 iar o altă parte dintre noi adoră să iasă în oraș pentru a se bucura de o cafea pregătită pe loc.

Vezi care este cel mai vandut espressor Gaggia

Cu toate acestea, dacă ești adeptul servirii cafelei în intimitatea locuinței tale, cea făcută la espressor nu se compară cu nimic altceva. Dar pentru a avea parte de o cafea de calitate, ai nevoie de un espressor ca atare. Așadar, îți recomandăm să încerci espressor-ul Gaggia Unica GES-UNIC-01.

Un alt espressor (tot Gaggia) care mie mi-a placut foarte mult si pe care l-as considera fara discutii o optiune excelenta, este espressorul automat Gaggia Naviglio Deluxe. Poti citi mai multe pareri despre el aici.

Ce este Gaggia Unica GES-UNIC-01?

Gaggia Unica GES-UNIC-01 Espressor AutomatGaggia Unica GES-UNIC-01 este un espressor automat de preparat cafeaua, de dimensiuni compacte, cu un aspect inovativ, în nuanțe de negru cu auriu, modern și cochet, ușor de întreținut.

Dacă te încântă să servești cafeaua preparată numai prin atingerea unui buton, espressor-ul Gaggia Unica poate fi ceea ce ai căutat până acum.

Ce fel de cafea îți poți prepara cu Gaggia Unica GES-UNIC-01?

Gaggia Unica GES-UNIC-01 îți poate prepara numai cafele tari, de tip espresso, cu o capacitate de pregătiră pentru 2 cești. Rezervorul de apă măsoară 1,7 litri, iar capacitatea compartimentului special pentru cafea este de 250 de grame, cu o presiune de 15 bar.

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Aparatul se alimentează pe bază de boabe de cafea, măcinate și transformate într-un espresso tare și delicious.

Vezi cea mai buna oferta pentru Gaggia Unica GES-UNIC-01

De ce merită să investești în Gaggia Unica GES-UNIC-01?

Pentru ca un automat de cafea să prepare o băutură de calitate, are nevoie de o râșniță incorporată, ceea ce este un mare avantaj al espressor-ului Gaggia Unica. Această râșniță macină boabele de cafea și nu intervine deloc în gustul espresso-ului preparat.

De asemenea, Gaggia Unica GES-UNIC-01 se bucură și de un ecran LED cu un panou de control care se poate manevra cu ușurință. Designul compact și modern al espressor-ului automat Gaggia Unica GES-UNIC-01 îl situează printre preferințele publicului larg, ca să nu mai vorbim despre gustul inconfundabil al cafelei.

Espressor-ul Gaggia Unica GES-UNIC-01 are o putere de circa 1300 W și îți permite să ajustezi manual gradul de măcinare al boabelor de cafea. Practic, espressor-ul automat Gaggia Unica GES-UNIC-01 îți permite să controlezi atât tăria cafelei, cât și gustul ei.

Nu în ultimul rând, Gaggia Unica este foarte ușor de folosit, prin urmare nu ai nevoie de cunoștințe prea avansate pentru a manevra filtrul, cafeaua, zațul, manetele, etc.

Alte specificații tehnice espressor Gaggia Unica GES-UNIC-01:

Gaggia Unica GES-UNIC-01 beneficiază de câteva funcții și programe pe care le vei găsi foarte utile în prepararea cafelei tale, cum ar fi:

  • Sistemul de decalcifiere, setarea cantității de cafe ape care o vrei preparată
  • Setarea gradului de măcinare pentru boabele de cafea.
  • Râșnița incorporată este alcătuită în întregime din ceramică, espressorul având un rezervor de apă detașabil, ceea ce-l face ușor de întreținut.
  • Culorile în care automatul de cafea este disponibil sunt negru și argintiu sau o combinație a acestora.
  • Dimensiunile Gaggia Unica sunt 320 x 370 x 460 mm.

Așadar, Gaggia Unica  îți oferă posibilitatea de a savura o cafea tare și aromată în confortul propriei locuințe, doar prin apăsarea unui singur buton.

Pareri despre espressorul Gaggia Unica GES-UNIC-01:

Daca bugetul vostru pentru espressor se invarte injurul sumei de 2000 de lei (vezi mai sus cea mai buna oferta la Gaggia Unica GES-UNIC-01), cred cu tarie ca acest model este unul dintre cele mai bune optiuni de espressoare automate de pe piata.

Exceptie facand situatiile in care apar reduceri foarte mai la anumite modele de espressoare.

Gaggia, ramane un brand consacrat in ceea ce priveste espressoarele chiar daca (in tara noastra cel putin), nu este atat de popular precum espressoarele Delonghi, Philips, Bosch sau Krups.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.