Bucurati-va de un expresso delicios facut asa cum va place cu expresorul DeLonghi cu pompa si masina de cappuccino. Puteti alege sa folositi cafea macinata sau pastile E.S.E. cu suportul de dublu filtru unic patentat. Alegerea este a dumneavoastra, espresso-ul dumneavoastra intr-adevar este facut “la comanda”. Va puteti bucura de expresso sau cappuccino la temperatura perfecta cu ajutorul celor doua termostate diferite. Daca preferati cappuccino va veti bucura de functia usor de folosit a jetului de spumare rotativ, care face bauturi perfecte de fiecare data.
Un alt model de la DeLonghi care mie mi-a placut foarte mult este DeLonghi EC 220.CD. Poti vedea aici cat costa (cu transport gratuit), iar un review s-a facut aici. Va spun de aceasta alternativa deoarce modelul EC155 15 din cate pot vedea nu mai este disponibil.
Alte functii importante sunt cea de auto-amorsare, pentru a elimina timpul enervant de pornire, rezervorul de apa detasabil si tava de picurare detasabila, impreuna cu boilerul de inalta calitate din otel inoxidabil care va va asigura multi ani in care va veti putea bucura de deliciosul espresso.
Specificatii DeLonghi EC155 15:
[row][third_paragraph]
Generalitati:
Capacitate rezervor apa: 1 l
Capacitate cesti: 2
Presiune: 15 bar
Alimentare: Cafea macinata, Capsule
Display: LED
[/third_paragraph]
[third_paragraph]
Specificatii tehnice:
Dimensiuni (W x D x H): 190 x 240 x 290 mm
Greutate: 3 kg
Culoare: Negru/Argintiu
Tava detasabila: Da
Alte specificatii: Boiler din otel inoxidabil
[/third_paragraph]
[third_paragraph]
Functii si programe:
Sistem Cappuccino: Da
Dispozitiv de spumare: Da
[/third_paragraph][/row]
Review si pareri DeLonghi EC155 15 BAR

Intrebarea este “merita sa pierzi timpul?” Raspunsul e vag: oarecum.
Eu am fost cativa ani buni barman si cam stiu cata presiune sa folosesc la burat. Nu folositi buratorul de plastic sugerat in instructiuni. Aveti nevoie de 15 kilograme forta de presiune, apoi rotiti buratorul in timp ce apasati. Asta e cheia.
Cafeaua rasnita trebuie presata foarte, foarte bine pe toata suprafata! Cumparati un burator. Urmatorul lucru, laptele va spumega mai bine, dar masina spumega bine orice, pana si lapte de cocos. Daca aveti un pahar de expresso “adevarat” nu va incapea sub stuturi. Asa ca puteti folosi o ceasca de espresso din ceramica (eu din intamplare am deja) sau scoateti gratarul metallic, folositi o cana mica de expresso sau un pahar de shot de expresso si apoi urmariti si numarati repede.
De asemenea, aparatul vibreaza atat de tare incat paharul se va misca de la locul lui. Am remediat problema tinand paharul cu mana, sau folosind o bucatica de cauciuc moale drept suport. Da, cu aparatul trebuie sa ai semi-gjija. Si 20-25 de secunde este prea mult. Trebuie sa aveti cafea neagra la fund, culoarea cupru-oranj la mijloc si crema in partea superioara a cesti.

Asa ca, veti reusi dupa cateva incercari frustrante, eu nu-s foarte bun la asta. Aparatul se incalzeste mai repede decat spun instructiunile, asa ca nu va speriati de timpul de 15 minute scris. Pentru a scoate ulciorul de spumare din inox de sub spumator, va trebui sa ridicati aparatul de maner. Pentru mine, nu, nu este nici incantatory si nici nu arata professional.
Cu toate astea, ma gandesc ca decat sa cumpar cafeaua de la Starbucks, ceea ce m-ar costa undeva la 300 de lei pe luna(in timpul iernii) micile probleme si incoveniente devin mai degraba provocari decat o sursa de frustrare totala. Daca stiti cum sa faceti toate astea, si nu doriti sa stricati cateva tentative de gust groaznic si cu lapte care face spuma pe dulap… Mergeti la un pret putin mai ridicat.
Acest aparat se potriveste perfect in apartamentul meu mic si am latte-uri delicioase acasa. Oricand vreau! Fara sa trebuiasca sa ma deplasez la vreo cafeena special pentru acest lucru. Depinde numai de dumneavoastra sa decideti daca timpul petrecut ca sa invatati si rabdarea acordata merita!
Comments 1