Breville BES840XL – este unul dintre cele mai bune espressoare?

Breville BES840XL – este unul dintre cele mai bune espressoare?

20 mai
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 08.06.2021

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Breville BES840XL este espressorul potrivit pentru toți cei care s-au săturat să meargă la cafenea pentru a bea un espresso de calitate. Acest espressor poate prepara una dintre cele mai bune cafele pe care le-ai gustat vreodată. Continuă să citești pentru a vedea dacă acest aparat de cafea este exact ceea ce ai nevoie.

Despre Breville BES840XL

Breville BES840XL este un espressor de înaltă calitate cu un design elegant. Odată ce ai învățat să folosești acest aparat, vei reuși să prepari cu ușurință un espresso gustos.

Acesta este un espressor ideal pentru oricine dorește să prepare un espresso de calitate în propria casă, fără să depună prea mult efort. Acest espressor nu este la fel de accesibil ca DeLonghi EC155 sau DeLonghi EC702.

Totuși prețul său este încă unul foarte bun având în vedere faptul că are funcții automate care asigură un control excepțional al temperaturii și o presiune de extracție perfectă pentru preparearea cafelei.

Acest espressor este, pe cât de frumos, pe atât de eficient, cu carcasă și instrumente din oțel inoxidabil. Breville BES840XL este unul dintre cele mai bune aparate de cafea, afirmă mulți dintre utilizatorii care l-au încercat deja.

Breville BES840XL este espressorul perfect pentru un barista în devenire. S-ar putea să nu fie cel mai ieftin espressor pe care-l vei găsi piață, dar amintește-ți că pentru banii pe care îi dai, primeși un produs de înaltă calitate.

Odată ce găsești un espressor bun, care prepară o cafea pe gustul tău, nu mai ești tentat să mergi la cafenea pentru a savura un shot de espresso. Prin urmare, în timp, reușești să economisești sume importante de bani.

Espressorul DeLonghi Magnifica S ECAM este unul din preferatele mele. Aici poti vedea prețul acestui espressor și aici poti citi păreri despre el.

Deși majoritatea espressoarelor sunt disponibile în culori neutre, Breville BES840XL este disponibil chiar și în culoare roșie. Dacă vrei să-ți înveselești bucătăria, îți recomand să optezi pentru acest espressor colorat.

Breville BES840XL rosu

Caracteristici

Carcasa espressorului Breville BES840XL este fabricată din oțel inoxidabil, ceea ce înseamnă că aparatul de cafea are un aspect plăcut și o rezistență bună. Acest espressor măsoară 26 x 32 x 33 cm, deci nu putem spune că este un aparat compact.

Dar, nici nu este unul foarte mare. Dacă intenționezi să folosești aparatul în bucătărie, nu ai de ce să-ți faci griji, sigur îi vei găsi un loc. De asemenea, espressorul cântărește 7.71 kg, deci nu este un espressor prea greu.

Manometrul poate fi observat chiar pe panoul de control. Acesta a fost creat pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre presiunea aplicată.

O altă caracateristică importantă a acestui espressor este tava de încălzire a ceștilor. Espresso-ul nu mai este atât de gustos dacă se răcește. Breville a înțeles acest lucru, așa că a adăugat acestui aparat o caracateristică ce meține espresso cald.

Conform testelor nostre pentru determinarea dimensiunilor ceștilor, am constatat că acest aparat acceptă aproape orice ceașcă, indiferent de dimensiuni. Acesta este un lucru bun pentru consumatorii de cafea.

Tava de picurare este detașabilă, asta înseamnă că este ușor de curățat. Breville BES840XL are, de asemenea, o cutie de depozitare ce poate fi utilizată pentru păstrarea în siguranță a tuturor instrumentelor și accesoriilor.

Nu în ultimul rând, Breville BES840XL are și un dozator de apă fierbinte. Dacă dorești să bei un ceai, acest aparat îți va oferi apa fierbinte de care ai nevoie pentru a-ți prepara ceaiul. De asemenea, poți utiliza dozatorul de apă fierbinte pentru a curăța ceștile de cafea.

Avantajele și dezavantajele espressorului

Breville BES840XLLa fel ca orice espressor, și Breville BES840XL are avantaje și dezavantaje:

Avantaje:

  • Produce espresso și spumă de lapte de înaltă calitate
  • Funcție de purjare automată
  • Sistem de încălzire Thermocoil de 1600W
  • Rezervor de apă suficient de mare, detașabil, de 1.8 litri
  • Prepară un espresso la fel de bun ca alte espressoare mai costisitoare

Dezavantaje:

  • Trebuie să faci câteva experimente pentru a obține un espresso pe gustul tău
  • Este dificil de utilizat
  • Are garanție de 1 an

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui espressor este sistemul de încălzire cu Thermocoil de 1600 W. Datorită acestei noi tehnologii, ai mai mult control asupra temperaturii apei. Pentru a obține un espresso de calitate ai nevoie de o temperatură optimă.

Este Breville BES840XL un espressor greu de folosit?

Breville BES840XL este unul dintre cele mai avansate espressoare de pe piață cu funcții externe și interne destul de complicate. Prin urmare, utilizatorul trebuie să citească cu atenție manualul de utilizare pentru a înțelege cum funcționează aparatul.

Deci, dacă îți cumpei acest espressor, trebuie să-ți faci timp să înveți cum funcționează, pentru a reuși să prepari o cafea delicioasă.

Nu există nicio îndoială că acest espressor a fost construit pentru a rezista. De la piesele din oțel inoxidabil de înaltă calitate, până la caractersticile numeroase, acest aparat de cafea a fost conceput pentru a muta cafeneaua din oraș la tine acasă.

Pentru cine nu este potrivit Breville BES840XL?

preparare cafea espressorBreville BES840XL nu este potrivit pentru toată lumea. Nu cumpăra acest espressor dacă:

  • Ai nevoie de un espressor mai compact – dacă vrei să-ți cumperi un espressor mai mic și mai compact, aruncă o privire asupra espressorului Breville Bambino Plus.
  • Dorești un espressor cu râșniță inclusă – Breville are mai multe modele de espressoare cu râșniță inclusă. Sigur vei găsi unul potrivit pentru tine. Citește topul cu cele mai bune 7 espressoare Breville și alege-l pe cel care și se potrivește cel mai bine.

Concluzie – Breville BES840XL își merită banii?

Pe scurt, Breville BES840XL chiar își merită banii. Acest espressor îți oferă ocazia să bei în fiecare zi o cafea excelentă. Comparând calitatea cafelei cu prețul espressorului, putem spune că prețul nu este deloc ridicat.

Nu putem ignora caracteristicile suplimentare ale acestui espressor, cum ar fi dozatorul de apă fierbinte li sistemul de încălzire Thermocoil. În opinia mea, Breville Breville BES840XL are mule funcții automatizate la care probabil mulți nu s-ar fi așteptat să le  vadă la un aparat de cafea semi-automat.

Breville BES840XL este o alegere excelentă pentru oricine încearcă să-ți imbunătățească abilitățile de barista. De fapt, Breville este una dintre cele mai de încredere mărci atunci când vine vorba de aparatele de cafea. Deci, este clar că și Breville BES840XL este un aparat de calitate.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.