Static Cali Classic Espresso

scris de Chirila Anca 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 22.01.2018

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Locatie: Chino, California

Loc de origine: Etiopia, Columbia

Nivel de prajire: Mediu- Usor

Consistenta: 9/10

Aroma: 9/10

Gust initial: 9/10

Gust rezidual: 8/10

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Cu lapte: 9/10Static Cali Classic Espresso

Prima impresie: Evaluat ca espresso. Profund si cu un gust bogat de tarta dulce. Ciocolata neagra, coaja de portocale rosii, radacina de lemn dulce, mango uscat, seminte de chiment, atat in aroma, cat si in ceasca. Senzatie cremoasa. Tonuri de cacao dulce pe termen scurt si chimen si radacina de lemn dulce pe termen lung.

Note: Un amestec de cafele Arabica din Etiopia si Columbia, toate fiind procesate prin metoda umeda sau “spalata”, ceea ce inseamna ca pielita fructului si pulpa au fost indepartate de pe boabe imediat dupa recoltare si inainte de coacere.

Compania Espresso Republic, infiintata in anul 2010, este specializata in gasirea unor boabe de cafea de calitate si prajirea lor in loturi mici, atat pentru retail, cat si pentru vanzarea engros catre clienti.

Linia de baza: Un amestec foarte dulce si intepator de espresso, convingator in tonurile sale condimentate ( chimen si radacina de lemn dulce) si o structura echilibrata de dulce si savuros.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Static Cali Classic Espresso"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.