Râșnița de cafea Bosch MKM6000

Râșnița de cafea Bosch MKM6000

30 ianuarie 4 comments
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 26.06.2019

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

În zilele noastre, cafeaua este un element crucial al vieții cotidiene. Efectele consumului acesteia au fost intens studiate de-a lungul timpului pentru a se descoperi felul în care cafeaua afectează corpul uman. Acționând ca un stimulent, cafeaua are o multitudine de beneficii în favoarea organismului uman dacă este consumată în mod controlat.

Consumul de cafea poate reduce riscul unei persoane de a se confrunta cu o multitudine de boli. Pentru ocaziile în care doriți să vă bucurați de savoarea cafelei, râșnița de cafea Bosch MKM6000 este o opțiune demnă de luat în considerare si de multe ori, este absolut necesara atunci cand achizitionati un espressor care functioneaza cu cafea măcinată cum ar fi espressorul DeLonghi EC 200.CD de exemplu . Totusi, haideți să vorbim despre râșniță 🙂

Info: Din pacate acest model de rasnita nu mai este dispnibil prin magazine, cel putin acum (30.01) cand am verificat eu. Poti verifica si tu stocul din magazin aici sa vezi daca intre timp au readus-o sau daca vrei o rasnita similara, iti recomand cu caldura un model foarte drag mie dar si foarte bun si anume rasnita Delonghi KG 40 (cu transport gratuit).

Merita să cumpărăm un Bosch MKM6000?

Bosch MKM6000Categoric! Bosch MKM6000 este o râșniță de cafea performantă dotată cu un sistem special de accesorii, incluzând cuțite menite de a facilitate măcinarea omogenă a boabelor de cafea. Râșnița de cafea Bosch MKM6000 are un motor intern cu o putere de 180W, având abilitatea de a măcina fin până la 150g/minut. În calitate de client, vă bucurați de de un grad ridicat de siguranță atunci când utilizați râșnița de cafea Bosch MKM6000, aceasta funcționând doar cu un capac fixat.

La dispoziția dumneavoastră stă, de asemenea, un buton de siguranță pentru și mai multă protecție atunci când utilizați această râșniță de cafea. Tot în dotarea acestui aparat electrocasnic este vasul destinat boabelor de cafea cu o capacitate impresionabilă de 75g.

Râșnița de cafea Bosch MKM6000 a fost proiectată după un deisgn simplist, reprezentând un element indispensabil oricărei bucătării autohtone. Disponibilă predominant pe culoarea albă, râșnița de cafea Bosch MKM6000 are accesorii precum cuțitul, dar și recipientul de măcinare al boabelor din oţel inoxidabil, carcasa fiind din plastic de o calitate indubitabilă.

Cateva despre Bosch MKM6000

Printre detaliile tehnice ale acestui aparat electrocasnic se află opțiunea aceste râșnițe de a putea fi controlată extrem de facil prin intermediul tastelor. Cu o greutate de numai 0.62Kg, râșnița de cafea Bosch MKM6000 este o investiție de viitor pentru casa dumneasvoastră pe care nu o veți regreta, oferindu-vă oportunitatea de a o trasnporta cu ușurință oriunde aveți nevoie să vă bucurați de aroma intensă a unei cafele proaspăt măcinată.

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Atentie: stiu ca multi dintre voi (si eu) aveti o placere deosebita sa faceti zahar pudra cu ajutorul rasnitei de cafea. Daca faceti acest lucru, folositi numaidecat zahar tos si nu incercati cu zahar cuburi deoarece veti distruge cutitele rasnitei.

Bosch MKM6000Râșnița de cafea Bosch MKM6000 este un aparat electrocasnic cu un grad ridicat de performanță în ceea ce privește măcinarea boabelor de cafea. Ea nu anulează aroma cafelei, ci dimpotrivă, o sporește pentru deliciul dumneavoastră și celor dragi. Bosch MKM6000 este o râșniță eficientă și economică, ușor de curățat, dar și de depozitat în sânul casei dumneavoastră. Nu necesită mult spațiu și nici o îngrijire aparte, toate acestea grație dimensiunilor reduse ale acesteia de 200 x 80 x 120 mm, fiind un accesoriu extrem de practic și util.

Cafeaua niciodată nu a avut un gust mai bun decât mărunțită fin de râșnița de cafea Bosch MKM6000 care facilitează prepararea cu rapiditate a unei cafele al cărei gust nu îl veți uita prea curând. Râșnița de cafea Bosch MKM6000 este ajutorul util de care nicio persoană nu se poate dispensa. Consultați ofertele pieței și alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine atât gusturilor, cât și buzunarului dumneavoastră!

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Related Bosch Articles

Similar Posts From Bosch Category

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Flavia
  #1 Flavia 4 februarie, 2015, 10:45

  Este buna aceasta rasnita?
  Pe termen lung si folosita pentru boabe de cafea nu zahar sau alte chestii mai moi…

  Reply this comment
  • Franț
   Franț 5 februarie, 2015, 10:21

   Este o râșniță decentă pentru utilizare personală, adică pentru familie.

   Pentru cafea este concepută, deci n-ai de ce să-ți faci griji din acest punct de vedere.

  • Sanda
   Sanda 7 februarie, 2015, 22:45

   Toate rasnitele sunt pentru cafea 🙂
   Ca unii mai facem si zahar cu ele e alta treaba, dar cutitele in general pentru cafea sunt concepute. Cu zaharul cuburi dupa cum scrie si in articol e o problema ca sunt mari si pot indoi / rupe acele cutite.

 2. Catalin
  #2 Catalin 9 februarie, 2015, 12:56

  Stiti cumva unde as putea gasi cutite de schimb pentru aceasta rasnita?

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.