Philips HD8652/59

scris de Chirila Anca 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 26.04.2017

vezi toate reducerile la espressoare aici

Ești adeptul sau adepta băuturilor făcute la espressor? Atunci probabil vei fi încântat/ă să afli de existența espressorului Philips HD8652/59, un dispozitiv care te poate ajuta să obții cele mai delicioase băuturi preparate din boabe, la tine acasă.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton și să lași espressorul Philips HD8652/59 să își facă treaba. Cafeaua și cappuccino-urile tale vor fi mai simplu și mai ușor de făcut ca niciodată!

Ce este Philips HD8652/59?

Philips HD8652/59 frontalPhilips HD8652/59 este un espressor de măcinat boabe de cafea care te poate ajuta să obții cea mai delicioasă cafea preparată la tine acasă.

Fie că îți plac cappuccino-urile, espresso-urile sau cafeaua de orice natură ar fi ea, cu acest espressor Philips poți avea parte de un preparat perfect și pe propriul gust. Funcțiile și setările sale îl fac perfect pentru misiunea sa.

Spune-mi mai multe despre Philips HD8652/59:

Astfel, Philips HD8652/59 este prevăzut cu o funcție x2 care îți permite să umpli 2 cești de cafea deodată, ceea ce înseamnă că te poți bucura de cafea alături de o persoană apropiată sau dragă.

Espressorul mai are și un buton care îți permite să selectezi concentrația de cafea p ecare o dorești, astfel încât gustul băuturii să fie întocmai pe placul tău. Dacă vrei o cafea mai tare sau mai slabă, acest buton te lasă să alegi exact cantitatea de boabe pe care vrei să le macini pentru cafeaua ta.

Philips este prevăzut cu 5 niveluri de măcinare a boabelor de cafea. Astfel, dacă vrei să ai parte de cel mai fin și aromat espresso, asigură-te că alegi nivelul cu cea mai fină măcinare, pe când, dacă îți dorești o cafea tare, allege un nivel de măcinare puțin mai grunjos.Philips HD8652/59 Apă

Râșnițele cu care este echipat Philips HD8652/59 sunt realizate din ceramic 100%, ceea ce face ca espressorul Philips HD8652/59 să fie cât se poate de silențios și să aibă o performanță îndelungată, fără a se deteriora.

Espressorul Philips HD8652/59 are o funcție numită MEMO care va prepara cafeaua potrivit dorințelor tale, ceea ce înseamnă că dispozitivul îți permite să ajustezi și salvezi întocmai cantitatea de cafea sau de cappuccino pe care vrei să o prepare. Cafetiera Philips HD8652/59 are dimensiuni moderate, care se pot plia de minune pe orice tip de bucătărie, indiferent de cât de mare sau de mică este ea.

Espressorul Philips HD8652/59 este prevăzut și cu un boiler de încălzire rapidă, care va împiedica băutura să se răcească.

Specificații tehnice espressor Philips HD8652/59:

  • Puterea sa de acțiune este de 1400 w, fiind un tip de aparat automat, preparând băuturi precum espresso, cappuccino și cafea.
  • Rezervorul său are o capacitate de 1 litru, permițându-ți să umpli 2 cești simultan.
  • Compartimentul de cafea are o capacitate de 180 de grame, și un rezervor special pentru lapte.
  • Presiunea cu care operează este de 15 bar, iar alimentarea sa se face pe bază de boabe de cafea.

    Philips HD8652/59 Dispozitiv lapte

Funcțiile cu care este incorporat sunt:
  • sistem pentru cappuccino
  • funcție de autocurățare
  • râșniță
  • dispozitiv de spumare

Dimensiunile espressorului Philips HD8652/59 sunt 420 x 325 x 295 mm, cu o greutate de 7 kg și o lungime a cablului de 0,8 m.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Alte articole despre Espressoare Philips

Recomandari similare din categoria: Espressoare Philips

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Philips HD8652/59"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.