Espressor Nespresso DeLonghi Essenza EN97W

scris de Chirila Anca 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 17.11.2017

Black FRIDAY: vezi toate reducerile la espressoare

DeLonghi Essenza EN97W un espressor mic, compact si care prepara bauturi delicioase. Cand iti cumperi un espressor nou, trebuie sa stii ca trebuie sa acorzi atentie mai multor detalii, inclusiv tipului de rasnita, puterii pe care o are, daca are functii suplimentare etc.

Pretul si oferta magazinelor pentru DeLonghi Essenza EN97W

Desigur, cu cat calitatea aparatelor creste, adesea, creste si pretul lor, de aceea, daca vrei un espressor de calitate, trebuie sa cauti ceva mai bine, daca vrei ca acesta sa fie si ieftin, pentru a nu investi o mica avere in astfel de produse.

Despre aparatul DeLonghi Essenza EN97W

De exemplu, poti sa alegi modelul de espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W, care, chiar daca este de calitate, este si surprinzator de ieftin, mai ales tinand cont de faptul ca este un aparat bun.

Vezi toate reducerile la espressoarele DeLonghi

DeLonghi Essenza EN97WDesignul de care dispune acesta este foarte placut si modern, deci, ii poti gasi usor locul in orice locuinta sau birou, mai ales ca este si un produs foarte compact.

Modelul are culorile alb si negru, acest contrast fiind unul foarte placut. Pe langa faptul ca are dimensiunile reduse, aparatul are si forme usor curbate, ceea ce il face sa fie foarte usor de manevrat.

Acest espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W a fost optimizat pentru a-ti putea oferi cea mai buna eficienta, atat in utilizarea sa, cat si in calitatea pe care ti-o ofera.

Specificatii DeLonghi Essenza EN97W

Modelul de espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W este automat si poti sa-i programezi cantitatea de cafea. Acesta dispune de un sistem simplu pentru alimentarea cu capsule Nespresso, deci, este foarte usor sa-l folosesti.

Tot cu capsule Nespresso, poate fi alimentat si espressorul Julius Meinl.

Dispozitivul dispune de ejectarea manuala a capsulelor care au fost uzate, fiind indeajuns doar sa ridici clapeta respectiva. Specialistii iti recomanda ca, pentru a obtine cea mai buna cafea, sa incerci sa folosesti apa plata, nu de la chiuveta.

Puterea pe care o are acest espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W este de 1260 W. Compartimentul de cafea are o capacitate suficienta pentru 12 – 14 capsule, iar rezervorul de apa este de 0.9 litri.

Putere 1260 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Cafea
Capacitate rezervor apa 0.9 l
Capacitate cesti 1
Capacitate compartiment cafea 12-14 capsule
Rezervor lapte Nu
Presiune 19 bar
Alimentare 220 – 240 V, 50/60 Hz
Display Nu
Plita mentinere cald Nu

Presiunea este de 19 bari, iar alimentarea se face la 220 – 240 V / 50 – 60 Hz. Aparatul poate sa serveasca, pe rand, doar cate o ceasca de cafea.

Acest espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W include posibilitatea pentru setarea cantitatilor de cafea si pornirea/oprirea sunt programabile.

Poti gasi aici, mai multe modele de espressoare cu capsule. Citeste si despre ele si compara-le cu acest model DeLonghi.

Dimensiunile de care dispune modelul de espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W sunt de 16.6 x 25.3 x 29.1 de centimetri (W x D x H), deci, chiar nu ocupa mult loc, iar greutatea sa nu creste mai mult de trei kilograme.

Mai trebuie specificat faptul ca acest espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W include si un rezervor de apa ce este detasabil, facand umplerea ori curatarea sa sa se desfasoare mult mai usor.

Concluzii DeLonghi Essenza EN97W

Tinand cont de toate aceste aspecte, e chiar surprinzator ca modelul de espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W este unul atat de ieftin, acum putand fi chiar achizitionat la reducere, facandu-l si mai usor de cumparat.

Analizand si garantia sa prelungita, poti oricand sa te bucuri de o cafea aromata cu modelul de espressor nespresso DeLonghi Essenza EN97W.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Espressor Nespresso DeLonghi Essenza EN97W"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.