JURA E6 – espressor de calitate superioara

scris de Chirila Anca 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 26.04.2017

vezi toate reducerile la espressoare aici

Aparatele pentru preparatul cafelei se gasesc intr-un numar foarte mare, acesta variind mult din punctul de vedere al tipului, pretului si functiilor. Bineinteles, daca vrei un aparat de calitate premium, trebuie sa fii si dispus sa pui la bataie ceva mai multi bani, dar in general investitia este una care merita sa fie facuta.

JURA E6 este un espressor din aceasta categorie, unul care poate, la fel de bine, sa fie folosit si in cafenele si restaurante. Asa ca nu are cum sa nu incante daca este cumparat pentru acasa sau pentru birou.

Despre JURA E6:

JURA E6 vedere frontala JURA E6 este unul destul de special si asta se observa inca de la nivelul design-ului. In mod cert, arata foarte bine si beneficiaza de o constructie foarte solida. Nu este deloc usor si ocupa ceva spatiu, dar asa se intampla cu orice aparat din clasa lui.

Apoi, vine si cu un afisaj electronic foarte mare si destul de complex. Trebuie sa citesti foarte atent cartea de instructiuni, pentru ca altfel s-ar putea sa te incurci cand il folosesti prima data. Totusi, cu timpul te inveti si vei incepe sa apreciezi fiecare functie cu care modelul vine dotat.

O alta explicatie pentru marime si greutate este oferita existenta rasnitei pentru cafea. Espressorul functioneaza doar cu boabe pe care le macina singur iar rezervorul acestuia are 280 de grame, deci nu trebuie sa il incarci prea des.

Chiar daca lipsa posibilitatii de a folosi cafea macinata pare un impediment, acesta este un model facut pentru cei care apreciaza si folosesc doar cele mai bune tipuri de cafea, deci cumparand si folosind direct boabe, nici nu trebuie sa iti bati capul cu tipuri de cafea de o calitate mai slaba.

Dupa cum spuneam, sistemul de control este unul destul de complex, dar totul este spre binele utilizatorului. Asta pentru ca poti seta cat de tare sa fie cafeaua, existand opt trepte pentru acest lucru. De asemenea, rasnita are si ea 6 trepte. JURA E6 Display

JURA E6 poate sa prepare espresso, cafea, cappuccino si are si dispozitiv de spumare. Este, de asemenea, potrivit si pentru ceai, intrucat poate si sa incalzeasca doar apa. Rezervorul are o capacitate de 1.9 l, destul de mare, si presiunea este de 15 bari.

Nu in ultimul rand, un punct important de atractie ar trebui sa fie sistemul de curatare. Practic, modelul are clatire, curatare si decalcifiere automate, deci face o buna parte din treaba in locul tau.

Concluzii JURA E6:

Acest model este cu adevarat unul de calitate premium si trebuie sa fii pregatit pentru el. Reprezinta o investitie importanta, dar dovedeste din start ca isi merita banii.

Asadar, indiferent de motivul pentru care doresti sa cumperi JURA E6, cred ca vei avea rezultatele la care te astepti. Nu in ultimul rand, prepara doua cani de cafea simultan, ceea ce este mereu un plus important.

Pro JURA E6:JURA E6 spumare lapte

  • Rasnita de calitate
  • Are 8 trepte de intensitate si prepara bauturi diverse
  • Sistem automat de autocuratare si decalcifiere
  • Prepara doua cesti de cafea
Contra JURA E6:
  • Sistemul de control este foarte complex si dureaza pana te obisnuiesti cu el
câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Alte articole despre Espressoare JURA

Recomandari similare din categoria: Espressoare JURA

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "JURA E6 – espressor de calitate superioara"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.