Recomandare: cele mai bune capsule Tchibo

scris de Emil A. 2 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 14.08.2018

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Daca v-ati pricopsit cu un espressor care stie sa faca treaba doar cu capsule Tchibo, probabil veti avea ceva bataie de cap pana veti gasi “cele mai bune capsule”. Am pus in ghilimele deoarece cele mai bune capsule Tchibo este un termen prea general care tine foarte mult de preferintele fiecarei persoane.

Tinand cont ca printre capsule Tchibo sunt cateva foarte rele, am zis ca ar fi util sa fac un top 10 al capsulelor Tchibo, top bazat pre voturile persoanelor care au cumparat si folosit aceste capsule. Mergem pe principiul daca 10 persoane spun ca sunt foarte bune si le recomanda, este foarte posibil ca si noua sa ni se para cel putin ok. Asadar avem:

 1. Capsule Tchibo Cafissimo Espresso Ethiopia Abaya, 10 Capsule, 80 g (13.99 lei, vezi detalii)
 2. Capsule Tchibo Cafissimo Espresso Intense Aroma, 10 Capsule, 75 g (11.99 lei, vezi detalii)
 3. Capsule Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma, 10 Capsule, 70 g (11.99 lei, vezi detalii)
 4. Capsule Tchibo Cafissimo Espresso Fine Aroma, 10 Capsule, 70 g (11.99 lei, vezi detalii)
 5. Capsule Tchibo Cafissimo Caffe Crema Colombia Andino, 10 Capsule, 80 g (13.99 lei, vezi detalii)

Pe langa acestea 5, ar mai fi capsulele Tchibo Cafissimo Caffe Crema India Sirisha care mie personal mi s-au parut foarte bune. Cafeaua facuta cu ele are un gust foarte intens, iar aroma este una deosebita.

capsule-tchibo

Voi ce capsule Tchibo folositi sau ati incercat pana acum? Ce ne recomandati si ce este de trecut pe “lista neagra”?

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

2 comentarii si/sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Recomandare: cele mai bune capsule Tchibo"
 1. addodas
  #1 addodas 9 mai, 2016, 12:55

  De regulă, de mulți, mulți ani, beau multă cafea. Cam minim 6 pe zi. Adică cu siguranță aș arunca 200 de lei lunar în buzunarul mafioților care au adaosuri comerciale de 1000% în această țară de căcat. Cunoscând prețurile capsulelor din occident, chiar dacă am un venit de 4560 de lei lunar, nu sunt prostul să dau banii la hoții din România. De ce aș da peste 1 leu pe o cafea, când pot merge peste drum la Bella și are automat de cafea și costă fix un leu. Și mă mai clătesc și pe ochi în țâțele ei. Se miră mulți patroni români de ce dau faliment. De aia. Adică de proști. Uitați-vă cum vor dispărea toți aceștia ce umblă să-l ajungă din urmă pe Rockefeller.

  Reply this comment
  • NICK
   NICK 10 mai, 2016, 17:39

   Zici ca esti bautor inrait deci stii cam care e diferenta dintr-o cafea de calitate si una proasta. Sub nici o forma nu zic ca acele capsule reprezinta cafeaua de calitate, dar asa ca idee sa nu se faca nici un fel de confuzie 🙂

   Cat despre adaosuri, ce-i drept preturile sunt mai mari la noi ins nu chiar atat de mult. Verifica preturile pe amazon.fr sau amazon.de sa-ti faci o imagine.

   PS. Unde-i Bella? Parca-s bea si eu o cafea acolo!

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.