Cafeaua Sumatra Mandheling

scris de AN 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 09.12.2018

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Cunosuta pentru aromele sale complexe, intense si pamantoase, cafeaua Sumatra Mandheling este o cafea fina si foarte consistenta, chiar siropoasa. Considerata a fi una din cele mai consistente cafele din lume, cafeaua Sumatra Mandheling are niste usoare note de ciocolata dulce, o aciditate scazuta si poate o nota de scortisoara.

Originile si gustul cafelei Sumatra Mandheling

Insula indoneziana Sumatra este in regiunea vest centrala, langa Padang. Sumatra este un loc unde sunt produse unele dintre cele mai bune cafele din soiul Arabica din lume si cafeaua Sumatra Mandheling este una dintre cele mai bune. Este numita dupa populatia Mandailing din nordul Sumatrei.

Sumatra Mandheling

CoffeeMan Dan spune: “Cafeaua Sumatra Mandheling este foarte similara cu ruda sa, cafeaua Java, care este chiar si mai consistenta. Tipul de prajire recomandat pentru boabele de cafea Sumatra Mandheling este “Vienna” sau poate “Italian”, cu scopul de a pune accentul pe pe gustul dulce si aroma pamantoasa.”

Daca iti doresti o consistenta si mai mare, atunci poti incerca o prajire de tip “French”. Sumatra Mandheling este, de asemenea, o cafea grozava si pentru bauturile reci Gourmet Coffee Drinks si poti folosi lapte sau crema, fara a pierde din aroma.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Cafeaua Sumatra Mandheling"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.