Cafeaua Panama Esmeralda Especial Geisha Bosque 2

scris de Chirila Anca 0 pareri si intrebari
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 22.01.2018

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Locatie: Sacramento, California

Origine: Zona de crestere Bouquete, in vestul Panama

Tip de prajire: Mediu

Aroma: 9/10

Aciditate: 8/10

Consistenta: 8/10

Aroma: 10/10

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Gust rezidual: 9/10Cafeaua Panama Esmeralda Especial Geisha Bosque 2

Prima impresie: foarte bogata, dulce amarui intr-un mod delicat. Miere, piersica, kumquat, flori de portocale, alune de padure, o usoara urma de angostura bitters in aroma. Destul de vioi, o aciditate putin picanta, cu o senzatie de satin in gura.

Note: boabele de cafea din copacii din varietatea Gesha ( de asemenea si Geisha), crescute pe plantatia Price Peterson’s Hacienda La Esmeraldain Panama, a prezentat pentru prima data aceasta varietate lumii. Cu boabele sale indraznete, cu o forma de barca si cu aroma sa florala distincta, cafeaua Gesha continua sa fie una dintre cele mai unice cafele din lume si versiunile Esmeralda continua sa fie unele dintre cele mai autentice din lume.

Temple Coffee este o retea care se concentreaza pe calitate, care este activa in Sacramento, California, inca din anul 2005. Dedicati achizitionarii, prajirii si crearii celor mai bune cafele, cei de la Temple folosesc cafea de la cei mai buni furnizori din lume.

Cine ar trebui sa bea aceasta cafea: O alegere exceptionala pentru cei care iubesc o complexitate bogata, bauturi dulci amarui placute, bauturi si cocktailuri amare, doar pentru a oferi un exemplu.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Nu sunt comentarii sau pareri

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Cafeaua Panama Esmeralda Especial Geisha Bosque 2"

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.