Cafea Ethiopian Shilcho de la Noble Coffee Roasting

Cafea Ethiopian Shilcho de la Noble Coffee Roasting

30 noiembrie 0 comments
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 22.05.2019

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Avantaje

  • Miros foarte frumos de flori
  • Gust dulce, placut
  • Iertatoare si foarte usor de preparat printr-o varietate de metode

Dezavantaje

  • Consistenta minima a cafelei

Despre Ethiopian Shilcho de la Noble Coffee Roasting

Aciditate: 8/ 10

Gust rezidual: 8/ 10

Miros: 10/ 10

Echilibru: 9/ 10

Consistenta: 6/ 10

Ca o mica paranteza, Dolce Gusto Drop KP350B mi se pare cel mai usor de folosit espressor din cate am testat pana acum. Aici poti vedea pretul acestui espressor si aici poti citi catva pareri despre el.

Complexitate: 9 10

Gust: 10/ 10

Dulceata: 10/ 10

Versatilitate: 9/ 10

Sunt foarte bucuros sa fac recenzia altei cafele fenomenale de la Noble Coffee Roasting, cafeaua Ethiophia Shilcho ( 2016). Aceasta cafea etiopiana usor prajita, cu note de flori si de fructe, a castigat premiul Good Food Awards in anul 2017 si este una dintre cafelele mele preferata din anul 2016.

Note generale si observatii

Nivel de prajire: Usor

Tara de origine: Etiopia

Regiune: Dara Woreda, zona Sidama

Varietate: Ethiopia Heirloom (indigena)

Metoda de procesare: Spalata, apoi fermentata pentru 36 de ore, clatita de 2 ori cu apa proaspata, apoi lasata la uscat

Altitudinea de crestere: 1750-2000 de metri deasupra nivelului marii

Note de aroma dupa prajire: zmeura, gardenia, vanilie

Note de aroma: Floral

Note de gust dupa prajire: piersica, mure, miere

Note de gust: iasomie, stafide, ceai verde, scortisoara

Rezumat Ethiopian Shilcho

Complexitate excelenta si nu este precum cafelele tipice din Etiopia pe care le-am mai baut in decursul anului. Notele florale au transformat aceasta cafea intr-o experienta placuta de baut, cu o senzatie placuta pentru a insoti aromele foarte bogate.

Metoda unica de procesare poate ca a facut ca aceste boabe sa fie mai delicioase, dar este greu de spus cu siguranta fara a testa boabele de cafea, supunandu-le unei metode alternative de procesare.

Metoda recomandata de preparare: AeroPress

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Related Cafea pentru espressor Articles

Similar Posts From Cafea pentru espressor Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.