Cafea Costa Rica Tarrazu

scris de Alina Liliana 1 parere sau intrebare
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 22.01.2018

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Cafeaua Costa Rica Tarrazu este una dintre cafelele care fac parte din top 10 cafele în topul meu personal. Din păcate în ciuda acestui lucru, (din motive necunoscute pentru mine), cafeaua Costa Rica Tarrazu nu este atât de populara în țara noastara precum sunt alte parodii de cafele cărora li s-a făcut publicitate excesiva prin toate mijloacele media.

Cafea Costa Rica TarrazuNu am văzut pana acum Costa Rica Tarrazu prin supermarketuri, în schimb am întâlnit-o în câteva magazine specializate de cafea. De asemenea, se găsește și online la preturi destul de mici, în jur de 25 lei / pachetul de 250 grame.

Pareri și recomandări:

Eu personal, va recomand sa încercați Costa Rica Tarrazu. Nu este scumpa, este foarte buna și s-ar putea sa rămâneți la fel ca mine impresionati de aroma ei.

Se poate prepara la espressor, la aeropress sau de chiar la cafetiera. Cea mai buna băutura o veți obtine bineânțeles la espressor.

Dacă va hotarati sa încercați cafeaua Costa Rica Tarrazu, va recomand s-o achizitionati boabe și apoi s-o macinati folosind o rasnita a.i să fie preparata proaspăt macinata și sa va puteți bucura în totalitate de aroma ei și gustul senzațional.

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

1 comentariu, parere sau intrebare

cere informatii sau scrie-ne parerea ta despre "Cafea Costa Rica Tarrazu"
 1. Cârcotaşu
  #1 Cârcotaşu 18 octombrie, 2017, 17:55

  Păi vezi, tocmai lipsa de reclamă o face necunoscută. Mulţi români ignoră însuşi faptul că există Costa Rica.
  Dar atenţie, mai mult ca sigur că de o cafea la fel de bună, singura comparabilă cu Tarrazu este cafeaua zambiană. De asta ai auzit? Mai mult ca sigur că nu şi sigur că de ţara asta s-a auzit şi mai puţin la noi. Nu e mare exportator deoarece singurul mijloc de transport este avionul. Merită încercată!
  https://www.contegocafe.ro/wp-content/uploads/2017/08/cafea-prajita-zambia.jpg

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.