Cafea pentru espressor

Cauti o cafea buna pentru espressor? Banuiesc ca stii deja ca „o cafea buna” poate fi diferita de la persoana la persoana, insa conform statisticilor, sunt cateva tipuri si branduri de cafea apreciata de majoritatea consumatorilor.

Am incercat pe cat se poate sa punem in lista aceasta mai mult cafea care se gaseste in tara la noi, deoarece sunt foarte multe tipuri de cafea care afara sunt super apreciate, insa in Romania se gasesc destul de greu si de cele mai multe ori doar pe baza de comanda.

Revenind la cea mai buna cafea, ar trebui sa tineti cont si de faptul ca pe langa cafea mai sunt si alti factori implicati pentru a obtine o bautura buna. Espressorul, tehnica folosita la prepararea cafelei, modul in care a fost macinata etc sunt toti factori care pot influenta „cea mai buna cafea”. Avem in sectiunea „tips and tricks” informatii si articole utile in legatura cu toate aceste aspecte.

SFAT: daca nu aveti deja, va recomand sa va achizitionati o rasnita de cafea. Pe termen lung, veti amortiza costul cafelei doar din diferenta dintre pretul boabelor vs cafelei macinate insa, folosind cafea proaspat macinata sunteti cu un pas in plus pentru a obtine cea mai buna cafea.

Blue Bean Coffee – Magazin de cafea/prajitorie

In ultimele luni mi-am propus sa testez cat mai multe tipuri de cafea. Cum testasem deja cam tot ce se

Citeste tot articolul

Cafeaua Panama Volcan Baru Bambito

Aceasta cafea s-a vandut foarte bine de-a lungul timpului. Crocanta, dulce, echilibrata si curat , cafeaua Bambito este foarte versatila,

Citeste tot articolul

Cafea Yemen Mocha Matari

Varietatea Yemen Mocha Matari este crescuta in muntii duri din Yemen. Una dintre cele mai vechi si mai faimoase cafele,

Citeste tot articolul

Cele mai bune capsule espresso pentru aparatele Tassimo

Stiu ca exista grupuri de oameni carora chiar le place sa se bucure de o ceasca foarte puternica de cafea-

Citeste tot articolul

Cafeaua Panama Esmeralda Especial Geisha Bosque 2

Locatie: Sacramento, California Origine: Zona de crestere Bouquete, in vestul Panama Tip de prajire: Mediu Aroma: 9/10 Aciditate: 8/10 Consistenta:

Citeste tot articolul

Cafeaua Ridgelyne 100% Jamaica Blue Mountain

In primul rand, trebuie sa ii multumim lui David pentru ca el ne-a trimis o mostra din cafeaua lui Jamaica

Citeste tot articolul

Recenzia cafelei La Lomita Colombia

Avantaje Aroma si gust foarte complexe Echilibru foarte bun de aciditate si de note mai intunecate Dezavantaje Dulceata limitata Gust

Citeste tot articolul

Cafeaua Sumatra Mandheling

Cunosuta pentru aromele sale complexe, intense si pamantoase, cafeaua Sumatra Mandheling este o cafea fina si foarte consistenta, chiar siropoasa.

Citeste tot articolul

Cafea Ethiopian Shilcho de la Noble Coffee Roasting

Avantaje Miros foarte frumos de flori Gust dulce, placut Iertatoare si foarte usor de preparat printr-o varietate de metode Dezavantaje

Citeste tot articolul

Klatch Coffee – Kenya Gachatha AA

Locul de origine: Regiunea de cultivare Nyerl, partea centrala de sud a Kenyei Pret estimat: 97 de lei pentru 350

Citeste tot articolul