Reteta: Frappuccino de caramel de casa pe baza de crema

Reteta: Frappuccino de caramel de casa pe baza de crema

8 decembrie 0 comments
Câteva reduceri faine azi:

Recomandat pe data de: 18.02.2019

Oferte: vezi toate reducerile la espressoare

Avem aici o retetqa de frappuccino de caramel de casa pe baza de crema. Este o reteta destul de simpla, care dupa prima preparare cu indicatiile in fata, va pute fi preparata „din cap” fara probleme. Durata de preparare este aproximativ 10 minute:

Ce informații găsești în această pagină:

Ingrediente necesare

  • Doua linguri mari de inghetata de vanilie
  • 2/3 de lapte
  • 1 cana de cuburi de gheata
  • 1 lingura de sos de caramel
  • 3 linguri de sirop de caramel
  • Frisca

Pasi

  1. frappucino-caramelAdauga lapte, cuburi de gheata, sirop de caramel, o lingura de sos de caramel si inghetata in blender.
  2. Amesteca timp de 30 de secunde, pana devine fina.
  3. Toarna in pahar, urmat de inghetata.
  4. Poti sa ornezi cu restul sosului de caramel pe deasupra pentru un aspect mai placut

Concluzii si pareri

Starbucks chiar face un Frappuccino foarte bun, dar, dupa cum stim cu totii, nu e foarte accesibil ca pret, mai ales daca iti place atat de mult incat vrei sa bei unul in fiecare zi. Aceasta reteta imita foarte bine bautura, pentru un pret mult mai mic. Cu siguranta multi dintre voi chiar aveti astfel de ingrediente acasa.

Gustul este grozav, variantele de personalizare fara limita, iar prepararea unuia chiar nu necesita foarte mult timp. Toarna bautura intr-un pahar mare, scrie-ti numele gresit pe el si nici n-o sa-ti dai seama ca nu e de la Starbucks! 😛

câte stele merită? (1 - minim , 5 maxim)

Related Retete Articles

Similar Posts From Retete Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.